stor badudstilling i Middelfart

Oplev smarte badeværelsesløsninger

Få inspiration og gode tips til dit nye badeværelse, vvs-løsning eller energioptimering af din bolig i vore store udstilling i Middelfart. I udstillingen har vi samlet et bredt udvalg af produkter og showrooms, hvor du bl.a. kan se kompletter badeværelser med badeværelsesmøbler og tilbehør. I udstillingen finder du også vores dygtige personale, der står klar med ekspertviden inden for badeværelser, energi- og vvs-løsninger.

I udstillingen finder du produkter og løsninger fra vores samarbejdspartnere: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m. Med andre ord, så har vi i udstillingen både vandhaner, toiletter, brusehoveder, badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør og meget mere, som du kan se og røre.

Moderne VVS- & energiløsninger

Ud over alverdens inspiration til dit badeværelse, kan du få gode råd fra Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører. Så står du foran energioptimering af din bolig eller er du i tvivl om, hvordan dine VVS udfordringer kan løses, så kom forbi centeret i Middelfart og få en snak.

Book en badeværelsesrådgiver

Book en badkonsulent på centerets hjemmeside eller se hvornår du finder en ekspert i badeværelser, vvs eller energiløsninger i centeret i Middelfart.

Find vej til Bedre Bad – Bedre Energi Center

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart
Tlf. 69 13 65 00

Mailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Udstillingens website: bedrebad-bedreenergi-center.dk

Læs også om: