Få inspiration i badudstilling i Middelfart

Oplev smarte badeværelsesløsninger

Få inspiration og gode tips til dit nye badeværelse i vores store badudstilling i Middelfart. I vores showroom finder du et bredt udvalg af eksklusive produkter til badeværelset.

Du bevæger dig rundt blandt komplette badeværelser med møbler, tilbehør og smarte detaljer som du er mere end velkommen til at tage med i overvejelserne om dit nye badeværelse.

I udstillingen finder du alt i vandhaner, toiletter, brusehoveder, badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør og meget mere, som du kan se og røre. Vi samarbejder med nogle af de førende brands inden for produkter til badeværelset: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.fl.

Opdag moderne VVS- & energiløsninger

Ud over alverdens inspiration til dit badeværelse, kan du få gode råd fra Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører. Så står du foran energioptimering af din bolig eller er du i tvivl om, hvordan dine VVS udfordringer kan løses, så kom forbi centeret i Middelfart og få en snak. Vi står klar til at rådgive dig med gode råd, og guide dig hen imod den bedste løsning. 

Book en badeværelsesrådgiver

Book en badkonsulent på centerets hjemmeside eller se hvornår du finder en ekspert i badeværelser, vvs eller energiløsninger i centeret i Middelfart.

Det er helt gratis at booke en tid med en badkonsulent. Så kontakt dem i dag, og få rådgivning og inspiration til din renovering, nybyg eller hvad det kunne være. 

Find vej til badudstillingen

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart /v Byggecentrum
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

Tlf. 69 13 65 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs også om: