Inspiration til badeværelse

Drømmer du om at renovere badeværelset eller skal du til at bygge nyt? Hos Rosenkjær VVS har vi samlet inspiration til hvordan indretning af badeværelset kan se ud, uanset om du drømmer om:

  • Et lille badeværelse
  • Et stort badeværelse med smarte funktioner
  • Et bademiljø et sted imellem

Der kan være rigtig mange ting, du skal tænke på, ved etablering eller renovering af et nyt badeværelse. Men bare rolig - med vores viden, vejledning og en smule inspiration, skal vi nok komme frem til den rette løsning for dit nye badeværelse sammen.

Det er selvfølgelig din vision det handler om, og du har med garanti dit helt eget personlige udtryk, samt din helt egen stil og smag – vi vil bare gerne hjælpe med at få gang i processen. Du kan derfor hente en masse gode ideer til forskellige designs, stilarter og former for indretning, og få inspiration ved at klikke her.

Få personlig vejledning hos os

Hos Rosenkjær VVS har vi gjort det nemt at få nyt badeværelse. Vi tilbyder et Gratis Badtjek, hvor vi kommer ud og besigtiger dit nuværende eller gamle badeværelse. Her vil vi gennemgå dit badeværelse fra A til Z. Vores medarbejdere gennemgår altså alt fra klinker, brusearmatur, toilet osv.. Vi foretager også eventuelle relevante målinger, som kunne være relevante for dig. Løbende kommer vores dygtig og kompetente medarbejdere med forslag, som kunne dække netop dine behov. Vi kan altså med andre ord indsnævre vores muligheder til dig, så mulighederne i højere grad bliver fokuseret efter dine behov.

Når vi har udført et Badtjek, så har vi nemmere ved at give dig en pris på badeværelsesrenovering o. lign. Hvis det ønskes, så udarbejder vi gerne løsningsforslag, tidsplan og pris på dit nye badeværelse. Bestil vores Gratis Badtjek her.

Kom forbi og få mere at vide

Det kan være lidt af en udfordring at skabe overblikket over alle de forskellige badeværelsesmøbler og moderne indretningsløsninger til badeværelset. Derfor har vi skabt en stor badudstilling med badeværelsesinventar, møbler og delløsninger. Her er det let af vælge og vrage mellem de mange smarte løsninger. Du vil også blive mødt af en bad- og energiekspert, der står klar til at svare med inspiration til indretning, viden inden for alle badeværelsesprodukterne og renovering af badeværelser m.m.

Vores badudstilling er fyldt med kvalitetsprodukter fra Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m. Med andre ord, så har du en rigtig god chance for at få et godt overblik over mulighederne på markedet – hvad enten du skal bruge vandhaner, toiletter, brusehoveder, badeværelsesmøbler eller badeværelsestilbehør. Læs mere om udstillingen her.

Telefonisk rådgivning om badeværelser

Hvis du ikke har mulighed for at svinge forbi badudstillingen, så sidder vi også klar ved telefonen. Hvis du mangler hjælp til et badeværelsesprodukt eller en vvs-installation der driller, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

Læs også om: