GASKEDLER & NATURGASANLÆG

Skal du have installeret gaskedel eller naturgasanlæg, så kontakt Rosenkjær VVS i Gelsted – vi har masser af erfaring med gasinstallationer i boligen.

Rosenkjær VVS – Din lokale gas-ekspert

Vi leverer, servicerer og installerer gaskedler, naturgasanlæg og andre gasinstallationer i Gelsted og omegn. Så mangler du et nyt naturgasanlæg eller vil bare gerne skifte til naturgas i hjemmet grundet den rene og billige fyringsmetode som naturgas er, så kontakt din lokale Bedre Energi installatør i Gelsted. Vi har mange års erfaring med installation af naturgas og dets anlæg i og omkring Gelsted. Rosenkjær VVS har mange års erfaring med omskiftning af andre varmekilder til naturgas. Naturgas opstår som produktet af mange millioner års omdannelse af døde organismer såsom dyr og planter som ligger i undergrunden. Naturgassen hives op i Nordsøen og sendes ind til fastlandet hvor den brændes af og genererer varme til de danske hjem.

En opdatering af en ældre gaskedel kan hurtigt betale sig. Ved at skifte til en moderne kedel, kan du afhængigt af størrelsen på huset, isoleringsgraden og antallet af beboer opnå store besparelser. Overvejer du at skifte til naturgas, så er første skridt, at du tjekker hvorvidt det overhovedet er muligt, at få naturgas i dit område. Det er noget, som Bedre Energi i Gelsted sagtens kan undersøge for dig.

Naturgas er ikke kun økonomisk en god ide, det er også en opvarmningsform, som er god for miljøet. Vi kan med en grundig gennemgang af din varmeøkonomi se, om det kan betale sig at skifte din gamle gaskedel ud med en nyere og mere energibesparende model.

Naturgasteknologi suser frem i rivende fart

De seneste år er der sket en teknologisk udvikling inden for naturgas. For dig betyder det, at du nu kan høste flere fordele end nogensinde før, ved at anvende naturgas i opvarmningen af din bolig. Moderne gaskedler er markant mere effektive end kedler, som blot er 15 år gamle. Det skyldes bl.a. fremskridt indenfor styring og drift vha. fintfølende og intelligent elektronik. Det betyder ganske simpelt, at anlægget anvender den tilførte naturgas meget bedre i dag. Typisk vil du opleve at udskiftningen af en ældre gaskedel til en ny og kondenserende naturgaskedel, vil give dig besparelser på ca. 10-30%.

Naturgas er i sig selv en billig opvarmningsform, men det kan faktisk gøres endnu billigere, hvis du vælger at montere nye radiatortermostater/ventiler. Det giver dig muligheden for præcist at styre temperaturen individuelt i boligens forskellige rum. Når du kan styre temperaturen mere præcist, opnår du et bedre indeklima i din bolig.

Kort og kontant vil du med nye radiatortermostater eller radiatorventiler opnå:

  • Markant bedre styring af forbruget
  • En mindre varmeregning
  • Et bedre indeklima

Er du i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge? Så finder du vores kontaktinformationer her. Vi står klar til at vejlede dig frem til den bedste løsning.

Kombinationsløsninger med naturgas

Det er muligt at kombinere et kondenserende naturgasfyr med solvarme, og herved opnå en alternativ og grønnere energikilde. Solvarmen kan opvarme dit brugsvand i det meste af sommerhalvåret, og den resterende tid kan du forlade dig på den stabile naturgas. Naturgas er den reneste af de fossile brændstoffer, og er et godt supplement til enten solvarme eller jordvarme.

Sådan energioptimerer du en gaskedel

Hvis du er interesseret i flere muligheder for at forbedre dit naturgasanlæg, så har vi samlet en liste over vores anbefalinger:

  • Sørg for at udskifte til en kondenserende A-mærket gaskedel
  • Installer moderne radiatortermostater
  • Udskift de manuelle gulvvarmeventiler med termostater eller elektronisk styring
  • Sørg for at cirkulationspumpen er A-mærket
  • Sørg for korrekt isolering af varmerørene, og undgå varmespild
  • Installer et vejrkompenseringsanlæg og få en endnu bedre naturgasudnyttelse.

Generelt kan man sige, at en udskiftning af din gamle naturgaskedel, altid resulterer i markante besparelser.

Kontakt Bedre Energi Gelsted for etablering og service

Hvad end du ønsker en ny gaskedel eller naturgasanlæg kan du trygt kontakte Rosenkjær VVS. Vi tilbyder desuden service og energioptimering af eksisterende installationer. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak. Du finder vores kontaktinformationer her.