Solvarme rådgivning, installation og service

Vi etablerer kundetilpassede solvarmeanlæg

Hvis du har planer om ombygning eller tilbygning på din bolig, så er det en oplagt mulighed at tænke solcelleanlæg ind i konstruktionen. Vi hjælper med alt lige fra skitsen, til anlægget er tilsluttet og fungerer. Kontakt os for vejledning omkring dine muligheder for et solvarmeanlæg. Vi har stor ekspertise indenfor solceller og installation af diverse energianlæg. Det er både en økonomisk og miljørigtig opvarmningskilde og så sparer du på energiregningen med det samme.

Solvarme er en miljøvenlig løsning

Et solvarmeanlæg er en vedvarende energikilde, som du let kan kombinere med dine øvrige vand- og varmeanlæg i huset. Selv på en overskyet dag er solcellerne i stand til at lave energi, så det danske vejr er ingen hindring. Kontakt din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør Rosenkjær VVS i Gelsted for at få et uforpligtende tilbud på solcelleanlæg til dit hus. Vi har stor ekspertise og ved hvad man skal kigge efter når vi snakker om solpaneler og solanlæg.

Varm brugsvandet op med solvarme

Et solvarmeanlæg kan ligesom traditionelle energikilder, bruges til at opvarme boligen eller brugsvandet alene. Ofte er der store besparelser at hente, når man skifter fra f.eks. et oliefyr over til et solvarmeanlæg. Besparelsen størrelse afhænger af boligens størrelse, antal beboere og solvarmeanlæggets størrelse. Typisk vil man forvente at et solvarmeanlæg, kan fungere som den primære varmekilde i sommermånederne, hvor solen ofte skinner.

Selv på dage med gråvejr er anlægget i drift, og opfanger solens energi, som derefter omdannes til energi. Et solvarmeanlæg er yderligere en meget klimavenlig løsning, da CO2 udledningen er minimal. Solvarmeanlægget høster bogstavelig talt solens energi, og her har du et ubegrænset lager af ”gratis” energi. Du tænker måske, at det lyder meget godt, men at solvarmepanelerne er så store og klodsede, at du ikke nænner at installere dem på din flotte bolig. Bare rolig! Hos Bedre Energi Gelsted har vi megen erfaring med at installere effektive og diskrete solvarmepaneler. Vi installerer dit nye solvarmeanlæg på en måde, som ikke spolerer husets æstetik.

Lavpraktisk forklaring af solvarmeanlæggets drift

Hvordan fungerer et solvarmeanlæg egentligt? Det er faktisk en ret ”simpel” proces, når solpanelerne opfanger solen og omdanner energien herfra til varme. På overfladen af panelerne befinder der sig nogle slanger, som indeholder en speciel væske. Denne væske opvarmes via solens energi, og herefter sendes varmen/energien direkte videre til boligens varmtvandsbeholder. Herfra spredes varmen rundt i boligen, og opvarmer enten via radiatorer eller et gulvvarmeanlæg. Lyder mulighederne med solvarme, som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os!

Din lokale solvarmeekspert I Gelsted

Hos Rosenkjær VVS udfører vi opgaver indenfor solvarme i Gelsted og omegn. Med mange års erfaring i solvarmeteknologi kan vi derfor kalde os din lokale solvarmeekspert. Vi har mange års erfaring indenfor solceller og ved hvad der rører sig. Det er også derfor at når du henvender dig hos Rosenkjær VVS Gelsted så får du en kyndig introduktion i hvordan det fungerer og hvad du skal være opmærksom på - selvfølgelig hvis du vil have det. Er du mere til at vi bare installerer et solcelleanlæg hurtigst muligt så du kan komme i gang med at spare en masse penge på energi-, varme- og elregningen, så siger du bare til og så er det det vi gør. Du slipper dog ikke for en kort introduktion til dit nye solvarme anlæg.