Vi udskifter og etablerer varmepumper på Vestfyn 

– Hos Bedre Energi Gelsted er varmepumper en af vores spidskompetencer.
Vi dækker store dele af Fyn samt Odense.

Udnyt gratis energi fra jorden eller luften

Med den nyeste varmepumpeteknologi, kan du producere din egen energi og dermed spare op til 50% på varmeregningen. Det smarte ved varmepumper er, at den afleverede energimængde fra varmepumpen er 3-4 gange større, end den energimængde varmepumpen bruger - og som du betaler for.

Der findes 3 forskellige typer varmepumper

Dine boligforhold, din grunds beliggenhed og størrelse ligger til grund for hvilken type varmepumpe du vælger. Nedenfor kan du læse mere om de 3 typer af varmepumper, men vi vil også gerne tilbyde personlig rådgivning til en løsning, der passer lige netop til dit hus og dine behov. Du finder vores kontaktinformationer her.

Jordvarmepumpe

Her hentes varmen fra 300 meter jordslanger, som lægges i ca. 1 meters dybde på din grund, hvilket derfor kræver en forholdsvis stor grund. Der er adgang til jordvarmen året rundt, via den varme som er opmagasineret i jorden - primært afleveret inde i huset til radiatorer.

Luft til vand-varmepumpe

udnytter luftens energi til at producere varme samt vand til boligen. Varmepumpen bliver typisk installeret udenfor, mens der indenfor sidder en ventilator - det er den letteste type at installere.

Luft til luft-varmepumpe

Luften udefra bliver komprimeret og energien bliver brugt til at opvarme frisk luft, som blæses direkte ind i din bolig for at opvarme boligen.

Rosenkjær VVS er det fornuftige valg til energibesparelser

Få styr på dit varmeforbrug og gør både dig selv og miljøet en tjeneste. Med vores standardinstallation kommer du hurtigt i gang med at udnytte din varmepumpe. Vi hjælper selvfølgelig med montering af varmepumpen og tester naturligvis inden vi kører - om alt virker som det skal. 

Kontakt os og hør mere varmpepumpeløsningen

Kunne du tænke dig at høre mere om vores fornuftige priser og vores varmepumpe produkter, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe med både rådgivning, installation og montering af varmepumpe. Hos Rosenkjær VVS - Bedre Energi Gelsted, udfører vi varmepumpeopgaver for både private og erhvervskunder i Gelsted og omliggende byer.

Du kan kontakte os og få uforpligtende tilbud på tlf: 64 49 22 99 eller sende en mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt med et uforpligtende tilbud.

Læs også om: