Få varmepumpe leveret og monteret hos Rosenkjær VVS

Hos Rosenkjær VVS er varmepumper en af vores spidskompetencer. Vi leverer, monterer og installerer varmepumper over store dele af Fyn.

Udnyt gratis energi fra jorden eller luften

Med den nyeste varmepumpeteknologi, kan du producere din egen energi og dermed spare op til 50% på varmeregningen. Det smarte ved varmepumper er, at den afleverede energimængde fra varmepumpen er 3-4 gange større, end den energimængde varmepumpen bruger - og som du betaler for.

Der findes 3 forskellige typer varmepumper

Dine boligforhold, din grunds beliggenhed og størrelse ligger til grund for hvilken type varmepumpe du vælger. Nedenfor kan du læse mere om de 3 typer af varmepumper.

Jordvarmepumpe

Her hentes varmen fra 300 meter jordslanger, som lægges i ca. 1 meters dybde på din grund, hvilket derfor kræver en forholdsvis stor grund. Der er adgang til jordvarmen året rundt, via den varme som er opmagasineret i jorden - primært afleveret inde i huset til radiatorer.

Luft til vand-varmepumpe

udnytter luftens energi til at producere varme samt vand til boligen. Varmepumpen bliver typisk installeret udenfor, mens der indenfor sidder en ventilator - det er den letteste type at installere.

Luft til luft-varmepumpe

Luften udefra bliver komprimeret og energien bliver brugt til at opvarme frisk luft, som blæses direkte ind i din bolig for at opvarme boligen.

Rosenkjær VVS er det fornuftige valg til energibesparelser

Få styr på dit varmeforbrug og gør både dig selv og miljøet en tjeneste. Vi tilbyder først og fremmest rådgivning til en varmepumpeløsning, der passer til netop dit hus og familiens behov. Derefter håndterer vi også arbejdet med montering af varmepumpen og diverse tests, så vi sikrer at alt virker som det skal og varmepumpens effektivitet er i top.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en varmepumpe inkl. installation.

Få tilskud til installation af varmepumpe

Det er nu muligt at søge tilskud til varmepumpe installation. Tilskudsordningen gælder hvis du skifter fra olie- gas eller biokedel til ny varmepumpe i din helårsbolig. For at få tilskuddet kræver det at man benytter sig af en VE-godkendt installatør, hvilket vi er.

Hvor meget du kan spare afhænger af varmepumpens effektivitet. Vi har samlet nogle konkrete eksempler her:

Eksempel 1: Hus på 140 m2 og der monteres en A+++ luft/vand eller jordvarmepumpe kan der opnås kr. 19.000,- hvis man får tilsagn på ansøgning i Bygningspuljen.

Eksempel 2: Hus på 140 m2 og der monteres en A++ luft/vand eller jordvarmepumpe kan der opnås kr. 14.000,- hvis man får tilsagn på ansøgning i Bygningspuljen.

Tilskuddet er skattefrit for private boligejere, og uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Gelsted rådgiver vi dig både med ansøgningen, og giver dig et konkret tilbud på installation af varmepumpe.

Vil du høre mere om varmepumpeløsninger

Kunne du tænke dig at høre mere om vores fornuftige priser og vores varmepumpe produkter, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe med både rådgivning, installation og montering af varmepumpe. Hos Rosenkjær VVS - Bedre Energi Gelsted, udfører vi varmepumpeopgaver for både private og erhvervskunder i Gelsted og omliggende byer.

Du kan kontakte os og få uforpligtende tilbud på varmepumpe. Du finder vores kontaktinformationer her.

Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt med et uforpligtende tilbud.

Læs også om alternative varmeløsninger: