Ventilation og ventilationsanlæg

Hos Bedre Energi Gelsted er ventilation en af vores spidskompetencer. Fra vores kontor i Gelsted rykker vi ud for etablerer ventilationsløsninger på store dele af Fyn.

Få et ventilationsanlæg med fuld indeklima-kontrol

Det er mange fordele ved et effektivt ventilationsanlæg. Du undgår fugtskader, råd og svamp, og det giver et sundere og mere behageligt indeklima for hele familien. Der er også en økonomisk vinkel, da brugt og vandholdig luft kræver ekstra energi for at blive varmet op. Hertil kommer, at op til 95 % af varmen fra udsugningsluften genanvendes til at opvarme den friske indblæsningsluft. Der er altså både en sundhedsmæssig og økonomisk vinding i at få optimeret på indeklimaet i boligen. Vi hos Bedre Bad - Bedre Energi Gelsted er eksperter på at installere korrekt ventilation til boligen og hjemmet. Vi har mange års erfaring i ventilationssystemer og du kan stole trygt på at vi opsætter de bedste betingelser for dig og din familie.

Der er penge i et sikkert og behageligt indeklima – og penge at spare ved at installere ventilation i boligen. Som tidligere skrevet, så vil du opleve et bedre indeklima og du vil samtidig kunne mærke det på varmeregningen at du har fået installeret ventilations anlæg i hjemmet. Forklaringen er at den vandholdige og fugtige luft er sværere at varme op grundet den store koncentration af fugt der er i luften. Derfor vil et ventiliationsanlæg der renser luften og bringer luftfugtigheden hed på et mere beskedent niveau, kunne gøre således at opvarmningen bliver nemmere for din varmeanlæg og dermed skal det heller ikke på overarbejde. Derfor vil du kunne mærke det på varmeregningen som gerne skulle blive mindre, grundet din ventialitionsanlæg.

Ventilation forebygger sygdomme

Stort set alle ting vi i hjemmet skaber en foruening af indeluften. Det gælder eksempelvis for tændte stearinlys, perfume, madlavning, rengøringsmidler og kæledyr. Samtidigt bliver moderne huse mere og mere tætte, hvilket gør at den forurenede luft ikke kan slippe ud af boligen. Derfor er det en anbefaling at man på den ene eller anden måde får renset luften i sin bolig. Du kan naturligvis sikre dit indeklima med daglig udluftning – men med et veldimensioneret ventilationsanlæg, som automatisk udskifter luften, sker det effektivt og automatisk, også i en travl hverdag, hvor man ikke altid husker at få åbnet vinduet om morgenen. Det kender vi i hvert fald godt selv, det der med at huske at få luftet ud. Derfor er moderne ventilationsløsninger et populært valg i nyere danske boliger, hvor der bliver etableret friskluftventiler eller ventilationsaggregat med varmegenvinding.

Undersøgelser viser også, at indeklimaet har en væsentlig betydning for forkølelser og andre luftvejslidelser/sygdomme. Pas på din familie, dig selv og din bolig – tag en snak med Rosenkjær VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Gelsted om et ventilationsanlæg og bliv sikker på at din familie og dine kære har de optimale forhold hjemme i boligen hvor det gerne skal være rart og trygt at være. Vi gør en stor indsats for at I har de bedste betingelser og at luften derhjemme er optimal. Derfor kan du med fordel kontakte os vedr. spørgsmål til et ventilationsanlæg.  

Lad os tage snak om dine muligheder inden for ventilation og indeklima — vi kan være behjælpelige til de spørgsmål du måtte have til moderne løsninger. Find vores kontaktinformationer her.

Ventilation med varmegenvinding

Et varmegenvindingsanlæg sikrer ventilation med varmegenvinding i hele huset. Installationen suger luft fra boligens fugtige rum (bryggers, badværelse og køkken) og samtidigt blæses der ny luft ind i de øvrgie rum. Varmen fra den luft, der suges ud af boligen, bliver genanvendt til at opvarme den nye luft, der suser ind i boligen. Anlægget sørger selv for at balancere mængden af luft der suges ind og ud af boligen. Hos Bedre Energi Gelsted er vi eksperter i villaventilation. Kontakt os og hør mere om at skabe en velventileret bolig.