Finansiering i samarbejde med Resurs Bank

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Gelsted Rosenkjær VVS har du nu mulighed for at få finansieret vores løsninger gennem Resurs Bank. Vores samarbejde med Resurs Bank, betyder at vi kan tilbyde dig som kunde en attraktiv og overskuelig delbetalingsordning. Et lån gennem Resurs Bank gør det muligt for dig, at dele din betaling op over en længere periode, med en fast ydelse.

Se de attraktive finansieringsmuligheder.

Hvad kan du låne til?

Det er kun dine tanker der sætter begrænsninger til hvilken løsning du kan få udført. Vi udfører alt i gaskedler, gulvvarme med optimal varmefordeling, installation af varmepumpe eller en generel energiforbedring af din bolig. Vi er også eksperter i opførelse og renovering af badeværelse - læs mere og bestil gratis badtjek her

Dine fordele:

  • Du skal ikke stille sikkerhed
  • Ingen tinglysningsomkostninger
  • 1-15 års løbetid (alt efter lånt beløb)
  • Du behøver ikke have friværdi i din bolig
  • Du kan indfri lånet uden meromkostninger

Repræsentativt eksempel

Kreditbeløb 100.000 kr.
Løbetid 72 mdr. (6 år)
Månedlig ydelse 1.655 kr.
Variabel debitorrente 3,66 %
ÅOP 5,97 %
Samlet kreditomkostninger 19.100 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 119.100 kr.

 

Kreditværdighedsbedømmelse

Ved finansiering gennem Resurs Bank foretages en kreditværdighedsbedømmelse som sker helt automatisk ved ansøgning om lån.

Kreditværdighedsbedømmelse finder sted, for at sikre at den enkelte kunde har muligheden for at kunne tilbagebetale det lånte beløb. Dermed undgår du som kunde at du ikke har mulighed for at tilbagebetale det lånte beløb og dermed undgår at blive overgældssat.

Som et led i denne bedømmelse, indhentes en lang række oplysninger. Dette bliver gjort igennem en digital løsning, hvor oplysningerne trækkes direkte fra din bankforbindelse – forudsat det fornødne samtykke fra dig som kunde.

Ansøg nu! eller kontakt os, hvis du ønsker at høre mere.