Ny springhal

Den nye springhal i Aarup blev opført i 2017 med Aarup Fritidscenter som Bygherre. En sportshal som denne kræver naturligvis god ventilation – og her har vi leveret og monteret et større ventilationsanlæg. Fra ventilationsanlægget er der tilsluttet store ventilationsrør, som løber under hallens tag. Gennem dyserne i ventilationsrørene bringes luften ned i opholdszonen, hvilket sikrer et godt indeklima for brugerne af hallen.

 

 

Mangler du hjælp til et lignende projekt?

Har du brug for en dygtig underlevernadør til et lignende projekt eller har du blot nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi vil glædeligt rådgive og vejlede dig i forbindelse med en lignende opgave. Vi nemlig har mange års erfaring med ombygning, tilbygning og renovering. Vi løser desuden både de store og de små opgaver.

Fordelen ved at vælge Rosenkjær VVS til nybyggeri og renoveringsprojekter er, at vi har stor erfaring inden for både VVS, badeværelse, energi og ventilation. Herigennem får du mulighed for at trække på vores erfaring inden for en lang række kompetenceområder. Kontakt os derfor, hvis du har brug for hjælp til et lignende byggeprojekt. Du finder vores kontaktinformationer her.