Udvidelse af hal

I dette projekt ønskede bygherre at udvide sin hal til i alt 1000 m2, hvor der i den ene halvdel skulle etableres et serviceværksted, og i den anden skulle der være lager. Derudover skulle der etableres personalefaciliteter med frokoststue, omklædning, bad og toiletter.

Opgaven hos KJV A/S, blev udført af Rishøj A/S som hovedentreprenør, der samlede trådene. Vores arbejde som underleverandør bestod i at udføre en komplet vandinstallation, opvarmning med kaloriferevarme samt levering og montering af sanitet.

Det er vigtigt for et stærkt byggeri og en professionel byggeproces at have gode samarbejdspartnere. En af vores styrker er, at vi kan indgå i et team og løfte en opgave – med et godt samarbejde er ingen opgave for stor eller for lille.

 

Mangler du hjælp til et lignende projekt?

Skal vi være underleverandør på et lignende projekt eller har du blot nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil glædeligt rådgive og vejlede dig i forbindelse med en lignende opgave.

Vi har mange års erfaring med ombygning, tilbygning og renovering. Vi løser desuden både de store og de små opgaver.

Fordelen ved at vælge Rosenkjær VVS til nybyggeri og renoveringsprojekter er, at vi har stor erfaring inden for både VVS, badeværelse, energi og ventilation. Herigennem får du mulighed for at trække på vores erfaring inden for en lang række kompetenceområder.

Kontakt os derfor, hvis du har brug for hjælp til et lignende byggeprojekt. Du finder vores kontaktinformationer her.